Летни емоции с отворения джаги турнир по ДВОЙКИ: FOOSOPEN

Отворен джаги турнир по ДВОЙКИ: FOOSOPEN 09 July 2021

Българската джаги федерация организира отворен турнир по двойки, който се състоя на 9 юли в спортен клуб Академията в Дианабад. Новата база на клуба събра 20 двойки, които в схема за двойна елиминация и подредба на случен принцип, премериха сили едни срещу други. Мачовете се играха на четири вида маси – Леонхард, Гарландо, Бонзини и Бийст.

Участниците в турнира бяха от всички клубове в страната. Съревнованието беше оспорвано и равностойно при много от двойките. След над четири часова игра през всички кръгове до финала достигнаха двойките от „Ninja seagulls”: Марио Томов - Денис Бисеров и Данаил Златаров - Димитър Филипов. С резултат 0:2 турнирът бе спечелен от двойката Златаров-Филипов. Трети се класираха Васил Константинов и Станислав Георгиев от клуб „Jagoars“. На четвърта позиция останаха джагоарите Иван Йовчев и Никола Великов.

Финалистите в състезанието получиха парична награда, а за всички други остана удоволствието и емоцията от играта. БДФ благодари на всички, които се включиха в първия за тази година Отворен турнир по двойки, както и на феновете, които подкрепиха своите любимци в тази игра.

Повече за събитието: FB Official Event FOOSOPEN
#FoosOpenDoubles2021