Balkan Cup Serbia 2015: 23-25.2105

Balkan Cup Serbia

На 23-25 октомври 2015 се състоя първият международен турнир  по джаги в Сърбия. Турнирът беше с ранг про тур и е част от официалния календар на МФФМ.  Заедно с няколко представители от другите български клубове, СК „Джагоарс”  се включи в балканската надпревара с петима състезатели – Иво Пиларски, Александър Тодоров, Богомил Ангелов, Силвия Иванова и Марио Томов

Българите показаха отлични резултати и спечелиха почти всички челни места  в дисциплините по единици и двойки. Станислав Георгиев от клуб „Нинджа гларуси”  стана първи на единици и първи на двойки с партньорката си Екатерина Сарбулеску /от същия клуб/  в дисдиплината оупън дабълс и оупън микст.  При жените първите две места също са за български сътезателки – Благовеста Герова е златен медалист, а Милица Данова печели сребърен медал. При жени двойки отново Благовеста Герова е първа, заедно с Екатерина Сарбулеску

Медал към България за клуб „Джагоарс” отнесе и Марио Томов. Той спечели трето място в дисциплината  джуниъри.

Джагоарската двойка Тодоров – Ангелов се калсира пета в оупън дабълс, а в дисциплината оупън единици двамата достигнаха до девета позиция.   Джагоарът Иво Пиларски се калсира 17-ти.

Единствената представителка на жените от клуб „Джагоарс” Силвия Иванова се класира на девета позиция в борба между 16 жени в дисциплината жени единици.  С партньора си на смесени двойки – Иво Пиларски постигнаха  също добри резултати и се класираха девети, а в оупън категорията заеха 17-та позиция.

Благодарим на петимата джагоари, че представиха клуба на ниво и се надяваме на нови и още по-големи балкански победи.

В очакване сме на първото състезание от категорията Интернешънъл: Sofia International Series 2015, което ще се проведе от 30 октомври, в рамктие на три дни в спортната база на най-проспериращия джага клуб в България - СК "Джагоарс". Успех!

тхе цласх оф тхе фоосерс жарна 2015 - фоосбалл тоурнаментс СНИМКИ