Джагоарс победители при мъжете и жените на Отборна Лига 2018

Отборна джаги лига 2018

Клуб по джаги "Джагоарс" реализира тотален превес и спечели Отборната Джаги Лига 2018, организирана от Българската джаги федерация.

Състезанието се провежда за четвърта поредна година и този сезон участие взеха 12 отбора от цяла България.Страхотна атмосфера, много заряд и положителни емоции станаха част от това събитие, където усмивки озаряваха лицата не само на публиката, но и на всички участници. Събитието протече в две фази - Квалификации и Елиминации.При жените най-добре се представи Клуб Джагоарс, следван от отбора без загуба в квалификациите - "The Academy" и пернишките състезателки от клуб "Set Square". Ето и финалното класиране при жените:

При мъжете първото място отново отиде за клуб "Джагоарс", които категорично отстраниха на финал отбора на "The Black Knights". Третото място, след изтощителен почти двучасов финал отиде за oтбора Jago 2. Това е крайното класиране при мъжете:

Следвайки правилата на Международната федерация, женският Jago отбор ще представи България на Европейското първенство, което ще се проведе през ноември 2018.

Мъжкият Jago отбор ще проведе още един финален регионален мач, при спечелването на който, ще заслужи титлата и правото да представлява страната ни при мъжете в края на годината.Успех на победителите и спорна подготовка за участие в престижното ITSF European Championship 2018!

Повече информация за събитието тук