ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ НА ДЖАГИ ЛИГАТА ЗА IT КОМПАНИИТЕ В БЪЛГАРИЯ - 25 НОЕМВРИ 2018

2018, IT джаги лига 4, foosball, table soccer

   На 25 ноември ще се проведе четвъртото издание на IT джаги лигата у нас. В него ще вземат участие 16 отбора от по четирима участници – подбрани и регистрирани от всяка компания.

   Състезанието ще представлява отборен турнир по двойки, който, както и в предишните издания, ще протече в два кръга. В квалификационния кръг отборите чрез жребий ще се наредят в групи, където ще се борят за челните места, а в елиминационната фаза битката ще продължи в две дивизии, като всяка ще има своите победители. Всеки отбор ще получи екип /тениски/ в определен цвят, изработени от организаторите на събитието. За победителите ще има медали и трофей – купа, както и безплатни едномесечни тренировки в Спортен клуб по джаги. Осигурени са и награди от спонсорите. Ще успеят ли двукратните шампиони от Experian да защитят титлата си отново – предстои да разберем.

   Четвъртата ИТ джаги лига ще се проведе в Спортен бар „Академията”, бул. Тодор Александров 64 /сградата на Кино Арена Запад –ниво -2/ и ще се излъчва на живо (livestreaming) с партньорството на Sportal.bg Oрганизатори на събитието са БДФ и спортен клуб по джаги „Джагоарс”.

   Партньори на ивента са Фусбол Тейбълс, Спортен бар "Академията”, Lighthouse Golf & Spa Resort, Балчик и HB Dreаm Mill. Елате да погледате отборите на най-елитните IT компании у нас. Входът за зрители е свободен!