СК „Джагоарс” във Фен зоната за джаги

Foosball, джаги турнир БФС

Българската джаги федерация участва в престижното събитие, организирано от  Българския Спортен Тотализатор и Български Футболен Съюз. На 17 ноември двете организации отбелязаха 25 години от датата, на която Емил Костадинов направи своя златен гол срещу Франция и страната ни се класира за Световното първенство по футбол в САЩ през ‘94-та г. Паметният момент беше отпразнуван със състезание по джаги, което беше ръководено от състезателите на СК „Джагоарс”.  Участие в турнира взеха 11 отбора, сформирани между едни от най-популярните ни спортни журналисти и най-запалените футболни фенове, станали участници в играта „Фен зона“ на Спорт тото.

Състезанието се проведе в сградата на БФС и негов водещ беше Део, който даваше кураж на участниците по време на целия джага турнир. Специален гост на ивента беше и самият Емил Костадинов, който връчи и наградите на победителите.

Благодарение на джагоарският екип  турнирът „Фен зона за джаги” на БСТ се превърна в незабравимо преживяване за всички участници и гости на събитието. 

Видео от събитието тук.